Delavnica Ljubezen do sebe

“Ljubezen do sebe” je namenjena sprostitvi vaših psihičnih čutov in razumevanju vaših prirojenih sposobnosti. Je načrt poti do samoopolnomočenja, ki vam pomaga prepoznati in negovati psihične darove, ki so v vas.

Ali ste nekdo, ki čuti vse v sobi, od energije ljudi do vibracij dreves in sveta okoli vas? Če se strinjate s konceptom jasnosti, smo tukaj, da vas vodimo na transformativno pot.

V svetu, kjer lahko zaradi intuitivnih sposobnosti ljubezen do sebe včasih postane izziv, »Ljubezen do sebe« ponuja neprecenljive vpoglede. Pomagala vam bom premagati zapletenost samokritičnosti, ki se pogosto pojavi, ko so drugi kritični do vas. Razumevanje vaših intuitivnih prednosti, kaj deluje in kaj potrebuje izboljšave, je ključno za vašo osebno rast.

Vsebina delavnice

Pridružite se nam na “delavnici Ljubiti sebe” in sprostite svoj notranji psihični potencial. Vaše psihične sposobnosti so močno darilo, ki čaka, da ga v celoti razumete in izkoristite. Lahko so vaši najboljši prijatelji, vodilne luči in viri moči. Čas je, da jih sprejmete in proslavite izjemen psihični potencial v sebi.

Delavnica primerna za vse brez pred znanja  ThetaHealinga.

Lokacija: Osebno ali on line
Datum:22.05.2024
Ura: 17.00 uri do cca 21. ure

Cena: 56 €

NAKUP V SPLETNI TRGOVINI