ThetaHealing delavnica Odnosi -partnerski, poslovni, prijateljski, družinski in rezanje vezi s preteklimi odnosi on line

Pravila odnosa so določena, ko par razpravlja o tem, kaj pričakujeta drug od drugega.

Če ste v zvezi in hodite z nekom, je pomembno, da na začetku določite osnovna pravila.

Kaj hočeta oba od zveze? To je opredeljeno kot tisto, česar oba v zvezi ne bosta prenašala. Če v zvezi ne razjasnite, kaj želite, meja ni. Osnovna pravila govorijo drugi osebi, kaj boste in česa ne boste prenašali. Povejte drugi osebi, ‘tega v našem odnosu ne bom prenašal.’ Moškim je treba povedati, kaj od njih pričakujete, in ženske bodo morda mislile, da moški vedno vedo, kaj hočejo, vendar to ni vedno res.
Na delavnici se bomo naučili kaj vse je pomembno v partnrski vezi, kako krepiti skupno avro in kako se pogovarjati.
Katero vlogo igramo, omenili bomo higieno, denar otroke od prejšnjih zvez itd…

Zadrževanje energije ali elementov iz preteklih vez na podzavestni ravni zadržuje, da se ne premaknemo naprej. Poskušamo počistiti različne vzorce in občutke, toda zgodi se bore malo. Stvari se trenutno izboljšajo v večini primerov se povrne enak občutek ali stanje zelo kmalu ali ob določeni podobni zadevi
. Takšno stanje nas zelo izčrpava in obremenjuje s tehnika ThetaHealing se vezi prerežejo takoj in oseba občuti veliko olajšanje, kajti izpulijo se vsi elementi, ki niso za naše dobro.

Delavnico priporočam vsem, ki se pripravljajo na novega partnerja, službo, prijateljstvo ali poslovni odnos:

  • Izgubili ljubljeno osebo zaradi smrti ali nasprotnika, kajti potrebno je počistiti elemente, ki ostajajo0 v naši energiji.
  • Ob prekinitvi partnerskega odnosa, odnos je potrebno zaključiti tudi na energijski ravni, saj nas ta vez zavira, da ne gremo naprej brez obremenitev in spominov. Kajti če tega ne storimo, smo še vedno na podzavestni ravni povezani s to osebo ali dogodkom in neprestano vse nove partnerje, službo, prijatelje ali družino primerjamo z njo.
  • Naša zgodovina beleži dogodke, ki nas obremenjujejo. Tega se ne zavedamo in tako imenovani prosto leteči spomini nas obremenjujejo in vežejo na neki dogodek. To je pomembno tudi pri iskanju zaposlitve. Saj vsaka zavrnitev splete tanko vez med nami in dogodkom. Potrebno je to počistiti.

Na delavnici bomo vezi prerezali in počistili. Naučili se boste, kako to storite sami.

Termini : 16.11.2022
Ura: 17.00 do 21.00 ure
Cene udeležbe: 59€
Lokacija: osebno ali online

Pri vplačliu boste prejeli link do povezave in tudi gradivo za delavnico.
Predavanje si boste lahko pogledali tudi kasneje.
Veliko praktičnih in koristnih vaj.

NAKUP V SPLETNI TRGOVINI