ThetaHealing – Regresija

Kristalna postavitev je oblika vodene meditacije z uporabo kristalov, razporejenih po telesu, da ustvarijo energijo, prvotno zasnovano za regresijo preteklega življenja.

Začeli smo raziskovati kristalne postavitve iz različnih razlogov. Ko smo jih naredili kar nekaj na sebi, smo se začeli spraševati, “ali so te izkušnje genetske narave (od prednikov) ali so te izkušnje kaj drugega?” Začel sem videti, koliko mojih izkušenj je bilo genetskih preteklih življenj, ki sem jih doživljala.
Vemo, da so nam naši predniki prenesli določene lastnosti. Toda kaj dobrega so imeli mimo nas? Vzemite si minuto in na list papirja zapišite, katere dobre lastnosti imate v življenju, ki bi jih trenutno radi imeli več. Katere stvari bi radi povečali? Bi radi bili prijaznejši ali obzirnejši?

Ko ljudje delajo regresijo v preteklem življenju ali kristalne postavitve, to ne pomeni nujno, da se bo izkušnja nanašala na vaše preteklo življenje. Veliko časa je to izkušnja genetskih prednikov. ‘Vse, kar je’, zato, če bi res želeli vedeti in doživeti spomine vseh, ki so kdaj živeli, verjamem, da je to mogoče. Toda te inkarnacije niso le človeške izkušnje tretje ravni; lahko so veliko več. Na primer, morda ste bili angel v drugi inkarnaciji in pomagali ljudem v tej obliki, kar je izkušnja pete ravni.

Če se vrnete nazaj in pridobite lekcije, ki so se jih vaši predniki že naučili, vam lahko prihrani veliko časa in težav. To, kar sem pridobil, je bila pogum, ker sem čutil, da mi ga primanjkuje. Nekateri ljudje mislijo, da sem zelo pogumen, toda kar imam je pogum. Pogum je zame sposobnost soočiti se s strahom in iti naprej. Rada bi pa, da ne bi imela strahu. Želela sem poguma, zato me je Bog vzel nazaj in sem ga pridobil od svojih prednikov. Moja sposobnost vključevanja poguma v svoje življenje postaja vse boljša in močnejša. Delam stvari brez občutka in premagujem strah. Odločila sem se in to bom naredila. Katere lastnosti bi radi pridobili od svojih prednikov? Če si stranka želi empatije in brezpogojne ljubezni, naj gre stranka k predniku, ki je to dosegel v svojem življenju. Stranka je neomejena in sega lahko tudi 2000 let nazaj, celo v Kristusov čas. Stranke bi lahko ugotovile, da v spominu DNK nosijo nekaj bizarnih stvari. Nekateri ljudje ugotovijo, da so njihovi predniki neverjetni ljudje in veliki preroki.

Torej bi se morali vrniti sedem generacij nazaj, da bi videli, katere lastnosti so imeli, ki so ugasnile in so jih naslednje generacije odrinile. Potem se lahko vrnete in jih pridobite.

Regresija je popolnoma varna in popolnoma varno se vrnete v ta trenutek nazaj.

Cena obiska: 120 €

Datum: po dogovoru, tel. 040 451 799 ali mi pošljite e-mail na tomic.edita@gmail.com

NAKUP V SPLETNI TRGOVINI