Thetahealing seminar – Odkrij svoj Algoritem (Discover your Algotithem)
Ni pogoj, da ste ThetaHealing praktik

Izraz algoritem se pogosto uporablja v kontekstu današnje računalniške kulture, toda kaj je pravzaprav ta beseda, ki je začela opredeljevati številne naše številne interakcije v življenju? V najpreprostejšem smislu je algoritem skupina navodil, ki računalniku sporočajo, kako pretvoriti skupine dejstev o svetu v koristne informacije. Dejstva so tokovi podatkov, zbranih z uporabnimi informacijami, pretvorjenimi v pridobljeno znanje s posebnimi navodili za želeno vedenje. Razumevanje lastnega algoritma postane orodje samo obogatitve, osebnega ocenjevanja in prepoznavanja sposobnosti neskončnega ustvarjanja.

V vašem življenju so številne misli, čustva in načrti izkušenj zaporedje nalog, opravljenih kot odgovor na podatke izkušenj v kombinaciji z našimi individualnimi mislimi. Vedenje vsakodnevnih interakcij ponuja široko paleto perspektiv v našem vsakdanjem življenju. Da bi ustvarili čim večji dobiček in povečali vzorce, ki jih kažejo ljudje po vsem svetu, posamezna podjetja razvijejo algoritem za spodbujanje nakupov potrošnikov tako, da ponudijo najbolj privlačne izdelke, povezane z vašim vedenjem gledanja in iskanja. Nadaljnji vpogled v te podatke poganja ravnovesje med programiranjem in delovanjem naših lastnih celic, ki obstajajo v vaših posameznih algoritmih.

Vloge čustev v vašem algoritmu

Ko pridobite zavest o teh delih, ki hranijo proces vaše zavesti, nadalje spoznate, da ustvarjate in doživljate dogodke z različnimi vrstami občutkov, ki so kemično ustvarjeni v popolni harmoniji, da hitro rešite in ustvarite najboljši izid iz vsakega trenutka. Podedovani spomini na izkušnje vaših prednikov, kot so znani iz rastočega znanstvenega področja epigenetike, pomešani z vašo lastno kemično čustveno kombinacijo, obstajajo v vaših celicah. Znotraj življenja ustvarite povezavo celic v svojih možganih in telo pošilja električne in elektromagnetne signale iz določenega niza čustev. Ti signali pošiljajo in sprejemajo informacije, ki vam omogočajo, da s podobnimi čustvi pritegnete in odkrijete izkušnjo, ki jo definirate kot svojo resničnost. Ne samo, da imate individualni algoritem, ki išče informacije v vaših celicah, da ustvari ustrezen odziv na podlagi generacij in vašega življenjskega znanja, ampak vaš algoritem glasno privablja podobno misleče misli, ljudi in energijo, s katerimi boste obkroženi v življenju.

Podzavestni avtopilot

Večino interakcij med celicami, ki komunicirajo med seboj, in različne pritiske sveta okoli nas in v nas razvrsti in upravlja podzavest brez kakršnega koli pravega razmišljanja ali nadzora, ki ga zahtevajo naši zavestni možgani. S ponovnim usposabljanjem naše osredotočenosti skozi ves dan lahko ozavestimo razvit algoritem vas samih in trenutnih podatkov informacij, ki poganjajo samodejne odzive, ki definirajo vašo realnost.

Vaša podzavest uporablja preverjen nabor podatkovnih točk, ki obstajajo v vaših celicah, da določi in zagotovi idealno interakcijo z vsebino vaše dnevne izkušnje. V popolni harmoniji z informacijami vaših preteklih izkušenj vaše telo ustvarja in opravlja naloge, čuti čustva in rešuje težave z zavestnim umom z uporabo vašega individualnega algoritma. Algoritem, ustvarjen, razvit in nagrajen s funkcijami vaše podzavesti z uporabo preizkušenih reakcij na pritiske okolja, ki vas obkroža.

Kje: osebno ali on line
Datum: 18.09.2024 ob 17.00 do 22.00 ure

Cena: 200 €

Pogojev za seminar ni vsi se ga lahko udeležijo brez potrebnih predhodnih seminarjev s področja ThetaHealinga.

NAKUP V SPLETNI TRGOVINI