Kaj je ThetaHealing?

ThetaHealing je revolucionarna tehnika zdravljena in meditacije, ki omogoča fizično, psihično in duhovno zdravljenje z usmerjenim namenom skozi enotno univerzalno energijo in Kreatorja. Metoda ThetaHealing ni povezava z nobeno religijo, ni specifična za nobeno starost, spol ali vero. Pri izvajanju ThetaHealing je pomembno le to, da verjamete v dejstvo, da se lahko vsega naučite, spremenite svoja prepričanja o sebi in drugih, ter verjamete v univerzalno povezanost s poljem enotnosti in izvorom vsega kar obstaja.

Ko se povežemo z Izvorom vsega kar je se naši možgansko valovanje avtomatsko prestavi v Theta stanje zavesti.
Obstaja več različnih frekvenc možganskih valov: Beta, Alfa, Theta, Delta in Gama. Možganski valovi so nenehno v gibanju in ustvarjajo vseh vrst frekvenc. Vse kar mislimo in naredimo, uravnavajo ravno te frekvence.
Znanstveniki so ugotovili, da frekvenca možganskega valovanja Theta, na katerih temelji metoda ThetaHealing omogočajo:

  • Blažijo stres in spodbujajo dolgotrajno vidno upadanje težav pri ljudeh, ki kažejo zaskrbljenost.
  • Pospešijo globoko fizično sprostitev in mentalno jasnost.
  • Pospešujejo govorno sposobnost in IQ govorno izražanje
  • Sinhronizirajo delovanje obeh možganskih polovic.
  • Spodbujajo spomin, spontano mišljenje, domiselno ustvarjanje, zmanjševanje bolečin, spodbujajo dobro počutje in izločanje endoftinov.

S pomočjo teh valovanj in s povezavo naše zavesti z Izvorom, je mogoče doseči vse in tudi spremeniti vse. S ThetaHealing postanete kreatorji svojega življenja.