ThetaHealing seminar Razvoj vaših odnosov : Vi in vaš odnos do sebe in do kroga vam bližnjih oseb (Inner circle)

Razvoj odnosov 3. del: Vi in vaš odnos do sebe in vam bližnjih oseb (Notranji krog).

Pogoji za udeležbo so: začetni, nadaljevalni in koplji globje Dig deeper seminarji s področja ThetaHealinga.
Vi in vaš odnos do sebe in krogu vas bližnjih oseb je oblikovan tako, da vam pomaga napredovati naprej in uspeti na vseh področjih, da je vaš življenjski svet obkrožen z pravičnimi ljudmi in bodo vaši najboljši prijatelji, partnerji, sodelavci in poslovni partnerji.
Na tem tečaju naučite se, kako boste prepoznali krog vam bližnjih  oseb in kako boste prepoznali strast, je razvita razvoj ljudi, ki vas obkrožijo. Pokazat vam bomo različne ravni uma: nivo otroka, nivo odraslega in najvišji nivo, nivo modrosti.
Dokler je oseba še vedno na ravni otroka, ji je potrebno veliko spodbude in energije. Na ravni zrelosti naj nebi potrebovala spodbude , že ona sama spodbuja svoje otroke in pomaga drugim. Kadar je na ravni modrosti oseba zgradi celostno svoj kroge samostojno.
Če ste kot zdravilec obkroženi z ljudmi, katere je potreben stalno spodbujati, se zelo hitro izčrpate. Zato ljudje v vašem notranjem krogu naj bodo tisti, kateri vam vračajo energijo.
Pravzaprav je pomembno upoštevati, da nivoji temeljijo na drugačni mentalni sliki. Naučili se boste kaj je potrebno storiti, da bi bili na nivoju na katerem želite biti.

Cilj seminarja:

Učite se odkrivati, zakaj se vaš krog bližnjih oseb močno spreminja, zakaj menjate prijatelje,s kakšnimi ljudmi in okolico se je potrebno obkrožiti, da bi bili polni energije.

Učite se, kako delati s svojim osebnim nivojem, da bi razumeli in imeli dovolj izkušenj kako pomagati sebi in drugim pri razvoju.

Datum: 14.09.2024  lahko tudi na daljavo.

Čas trajanja: 2 dni; od 9.00 do 17.00 ure.

Cena: 360

Udeleženci prejmejo ceritifikat THINK®-a (Thetahealing Institute of Knowledge) in gradivo v slovenskem jeziku.

NAKUP V SPLETNI TRGOVINI