ThetaHealing – Delo z živalmi
Zdravljenje in komunikacija z živalmi

Trajanje: 1 dan

Tretja raven obstoja je tam, kjer obstajajo živali in ljudje. Tukaj se združijo vidiki sedmih ravni obstoja, da ustvarijo življenje, ki ima mobilnost, življenje, ki obstaja iz uživanja rastlin ali drugih živali. Elementi sedmih ravni… minerali, fotosinteza, duhovna energija in fizična energija se združijo, da postanemo to, kar smo na tej ravni.

To je raven molekul na osnovi beljakovin, struktur na osnovi ogljika in verig na osnovi aminokislin. Te organske spojine so osnova življenja na tej ravni.

Tretja raven je učno podlago za nadzor telesa, misli in občutkov. Kompleksna bitja, kot so ljudje in živali, imajo domišljijo, odlične sposobnosti reševanja problemov. Mi pogosto mislimo, da smo bolj razviti od prve in druge ravni ter od drugih živali, s katerimi sobivamo. Morda je to zato, ker imamo dobro razvit ego, instinkt, ki nam je bil podarjen, da bi preživeli in dosegli.

Živali in ljudje so hodeči čudeži! Naučimo se manipulirati s svojim telesom, kako uporabljati svoje možgane, hoditi, nadzorovati okončine, komunicirati in imamo sposobnost delovati na podlagi misli, idej, sanj in sprejemanja odločitev. Človek si zamisli zgradbo in jo lahko zgradi. To je raven domišljije, reševanja problemov in boja ali bega.

Toda kot človeška žival imamo zavest Tretje ravni, ki je sestavljena iz živali in ljudi. Za razliko od rastlin, ki uporabljajo samo sonce in zemljo, so aktivni ljudje in živali veliko bolj zahtevni do tega sveta.

Datum: 07.09.2024
Ura: 9.00 uri

Cena: 175 €

Predpogoj: Osnovni DNK, Napredni DNK, Koplji globlje

NAKUP V SPLETNI TRGOVINI