Delavnice, tečaji in osebno svetovanje za gluhe

Za gluhe je na področju dejavnosti za osebno east pri nas zelo slab poskrbljeno. Ker so tako pri klasičnih terapijah kot drugih oblikah osebne rasti gluhi prikrajšani, sem se odločila, da to spremenim.

Že nekaj časa svetujem s pomočjo osebnih pogovorov, delavnic in tečajev. Kot grafologinja sem že preučevala rokopise rudi gluhih. Pri analizah sem ugotovila, da imamo vsi podobne strahove in obrambe. Nič kaj se naša psiha ne razlikuje ne glede an to, ali slišimo in govorimo, ali ne. Naši miselni vzorci so vsekakor zelo podobni.

Ob delu in raziskovanju sem se odločila, da ponudim možnost osebne rasti tudi gluhim. Ker sama še ne poznam znakovnega jezika gluhih, sem k sodelovanju povabila uradno tolmačko, ki ima veliko lastnih izkušenj s področja gluhih – to je gospa Natalija Spark.

Sodelovala bo pri vseh oblikah delavnic, tečajev ali pri osebnem svetovanju, za katerega se boste odločili. Zagotovo bo ta pristop učinkovitejši, kajti vem, da pisna oblika pogovora ni vedno pravilno razumljena. Več si lahko preberete tukaj.