Kako prerezati energijske vezi s preteklostjo

Zadrževanje energije ali elementov iz preteklih dogodkov na podzavestni ravni zadržuje, da se ne premaknemo naprej.

Poskušamo počistiti različne vzorce in občutke, toda zgodi se bore malo. Stvari se trenutno izboljšajo, a v večini primerov se povrne enak občutek ali stanje zelo kmalu ali ob določeni podobni zadevi. Na področju mojega dela  po metodi  ThetaHealing, se srečujem s tem vsak dan. Za boljše razumevanje vam bom na kratko predstavila nekaj najbolj pogostih primerov:

–   Zelo težko nam je, ko nam umre ljubljena oseba, želimo si, da bi bila še vedno z nami in neprestano razmišljamo o njej. To je popolnoma normalno. Toda na energijski ravni dušo te osebe zadržujemo ob sebi in ji ne dovolimo, da gre svojo pot. V takem primeru nas to čustveno in fizično izčrpava, pogosta reakcija na takšno stanje so utrujenost, tesnoba, pretirana žalost, nezainteresiranost za okolico.

–   Ob prenehanju partnerskega odnosa ostane še vedno energijska vez med osebama. Zato je pogost pojav, da ne zaključimo odnos do konca, temveč v njem energijsko in miselno vztrajamo. Pletemo različne iluzije in vsakega naslednjega partnerja  primerjamo z njim ali njo. Vrtimo se v začaranem krogu , trudimo se nekaj spremeniti in nikakor ne gre. Posledica tega je običajno to, da so vse naslednje  veze površinske in se hitro zaključijo po enakem scenariju. Oseba se lahko hitro zaplete v svoja prepričanja in se sprašuje, kaj sem storila slabega, da sem neprestano kaznovana? Odgovor je, nič, samo počistit je potrebno stare vezi.

–   Ravno tako se pletejo vezi z različnimi dogodki v naši zgodovini, ki nas neprestano spominjajo na neprijetne občutke in razplet dogodkov, ravno tako v medosebnih odnosih. Zgodovina se ponavlja vedno in vedno znova.

Stvari se zelo hitro spremenijo, ko se te energijske vezi prekinejo. Po metodi ThetaHealing oseba takoj občuti olajšanje, najpogosteje se čuti pri rezanju vezi z umrlimi, kot da je nekaj odšlo od njih. Pri partnerskem odnosu preneha s primerjanjem in ocenjevanjem, ter se zazre vase in v svoje želje in občutke. Pri zgodovini se prenehajo iz podzavesti sprožati občutki, za katere ne vemo, od kod so prišli. Neobremenjeno se lotevamo novih ciljev in pridobivanje  izkušenj.

Veliko vas je, ki ste to že storili in veste, da je temu res tako. Ostali storite to zdaj, zakaj bi se v življenju obremenjevali, kesali ali žalostili, saj ste tukaj zato, da v njem uživate v polni meri.

AVTORICA ČLANKA: Edita Tomič – Grafologinja in praktik Theta Healinga