Medicinska termografija – dokaz učinkovitosti mojih terapij

Kot dolgoletna terapevtka na področju alternativnega zdravljenja me je vedno zanimalo, ali obstaja način, kako bi videla rezultate svojega dela in sanje so se mi naposled izpolnile.

Na nekem dogodku sem prišla v kontakt s podjetjem »Vila zdravja«, ki edini v Sloveniji in širši regiji izvajajo medicinske preglede s termo kamero oziroma s pravo medicinsko termografijo – edinstveno metodo medicinskih pregledov, ki omogoča vizualno spremljanje fiziološkega odziva človeškega organizma na katerokoli terapijo in s tem tudi spremljanje uspešnosti posamezne terapije oz. posameznega načina zdravljenja. Takoj se mi je porodila ideja o tem, da bi najprej opravili na določeni osebi pregled z medicinsko termografijo in tako ugotovili fiziološko stanje organizma, nato pa bi jaz, brez vpogleda v slike – termograme in razlage kje v telesu so blokade, na tej osebi opravila energijsko terapijo. Resnično se je to tudi zgodilo. Oseba, ki je opravila pregled z medicinsko termografijo, je prišla in naredila sem tri enourne terapije tri dni zaporedoma. Na prvem srečanju sem po moji metodi naredila vpogled v telo in ugotovila blokade na levi strani čeljusti in vratu, nad prsmi in v kolenih. Gospod ni ničesar niti potrdil niti ovrgel. Po tretji terapiji so že isti dan naredili ponoven pregled organizma z medicinsko termografijo in me obvestili o rezultatih. Ugotovitve so fantastične. Dejansko sem nato dobila vpogled v slike in tudi vizualno lahko identificirala blokade in nato iz slik – termogramov, tudi jasno razbrala in videla kako se dejansko vzpostavi in pospeši pretok energije v telesu. To pa zato, ker s pomočjo energije, ki jo dovajam v telo vzpodbudim dvig temperature in pretok po vseh meridianih in v vseh notranjih organih. Tako se blokade počistijo in, kar je najbolj pomembno, telo se naravna na frekvenco samoozdravitve.

Pri vsem tem delu pa je pomembno tudi to, da se odstranjuje vzrok za nastanek bolezni in se ne blaži le simptomov.

Na termogramih so bili namreč vidni prvi znaki težav, ki se lahko v nadaljevanju razvijejo v bolezen in zato je pomembno preventivno zdravljenje. Tudi če se je bolezen že razvila, so rezultati po tej poti zelo dobri.
Pri vsem tem delu pa je pomembno tudi to, da se odstranjuje vzrok za nastanek bolezni in se ne blaži le simptomov. Živimo v stresu in na adrenalinu, ki sta glavna povzročitelja bolezni, kar pomeni, da tudi samo preventivno sproščanje prepreči bolezen. Naredite nekaj zase preventivno in ne čakajte, da bo edina rešitev za vas kurativa.

Več o medicinski termografiji si lahko preberete na tej povezavi:
http://vilazdravja.com/medicinska-termodiagnostika/pregledi-z-medicinsko-termokamero/

slikeee

slikeee2

slikeee3

slikeee4

slikeee5

6