VAŠ PREVOZ DO USPEHA

So ljudje, ki uresničujejo svoje sanje in ljudje, ki uresničujejo sanje drugih” Ste nezadovoljni s svojim delom, z odnosi, svojim telesom? Imate občutek, da niste srečni? Mislite, da nimate pogojev, da bi uspeli? Ne veste kako naprej?

Ljudje se velikokrat znajdemo na življenjski poti, ki ne vemo kako naprej. Zavedamo se da nismo zadovoljni, morda s svojim delom, z odnosi, svojim telesom, svojim odzivom na ljudi ali situacije. Sami največkrat iz teh zank ne najdemo pravega izhoda, saj nas ovira naš način razmišljanja, ki je največkrat vedno enak. Če želimo najti pravi izhod potrebujemo nov, širši pogled na težavo, ki nam pomaga razumeti situacijo in poiskati pravo rešitev. Spoznajte tisto kar določa vaše vedenje, spremenite miselne in čustvene vzorce in ustvarite vaše poslanstvo. Odkrijte svoj edinstven potencial, svoje prednosti in se naučite, kako graditi svojo lastno pot k uspehu na podlagi izkušenj, ki jih imate. Na brezplačni predavanju vam bomo predstavili smerokaze do uresničitve vaših osebnih ciljev. Analizirali boste svoje sedanje vedenje in izoblikovali konstruktivne miselne in čustvene procese ter pridobili orodja, s katerimi si boste lahko dolgoročno zagotovili osebni in poslovni uspeh. V uvodnem delu predavanja se boste seznanili z akcijskim načrtom za uresničevanje ciljev. V nadaljevanju vam bomo pomagali oblikovati enostavno, jasno in privlačno osebno vizijo ter pomagali določiti cilje potrebne za uresničitev vaše vizije. V drugem delu predavanja se boste seznanili z miselnimi vzorci in spoznali pasti pri uresničevanju ciljev.

Za zaključek pa vam bomo predstavili orodja za dosego ciljev, med drugim tudi knjigo »MORAŠ ALI ŽELIŠ? 47 receptov za samopomoč«.

Brezplačno predavanje bo potekalo v torek 29. marca 2016 ob 18. uri v e-kavarni PiNA (Kidričeva ulica 43, Koper).

Predavanje vodita: mag. Ludvik Penko in Edita Tomič