Komu zaupati svoje težave? Reiki in Theta healing terapija

Osebna rast je v sodobnem svetu zelo moderen pojem. Tržišče je zasičeno z metodami in terapevti tudi na področju Reiki in Theta healing. Priporočam vam, da se pozanimate o metodi in tudi o referencah reiki / theta healing terapevta.

Pred izbiro Reiki in Theta healing terapije je zelo pomembno, da se zavestno odločite, da zaupate metodi in terapevtu.

Tudi sama sem bila na vašem mestu, ko sem se odločala za terapevta in učitelja, najprej za Reiki. Vedno sem izbirala po lastni intuiciji. Zelo pomembno mi je bilo, da je oseba prizemljena, delavna in pretirano ne izpostavlja svojih sposobnosti in znanja. Toplo vam priporočam, da se vedno pozanimate o:

Načinu dela Reiki ali Theta healing terapevta in etiki

V kakšnem stanju zavesti se nahajate med terapijo, po kakšni metodi poteka, koliko časa traja in kaj lahko pričakujete.
Zaradi vsebine obiskov je potrebna zasebnost in varovanje podatkov, kar nas tudi zavezuje zakon. Na delavnicah, pa mora terapevt upoštevati, da poveste le tisto kar želite.

Usposobljenosti Reiki ali Theta healing terapevta

Za vsako stopnjo Reiki ali Theta Healing ali katere koli druge metode, dobi terapevt potrdilo o izobraževanju. Ravno tako izda potrdilo o opravljenem tečaju svojim tečajnikom.

Osebna rast in cena terapij

Moje mnenje in izkušnje so sledeče: veliko sem delala brezplačno, toda stvari niso potekale tako kot je potrebno, ker ljudje niso dela jemali resno. Cena je odvisna od vsebine delavnic, terapij in tečajev.
Vsekakor izberite terapevta po referencah in ne samo po ceni, ne velja vedno pravilo da tisto kar je drago je najboljše.
V kolikor se želite nekaj na učiti in izboljšati svoje zdravje, storite to sedaj. Ne odlašajte, zaživite srečno tukaj in zdaj.