Edita Tomič svetuje 24-letnici, ki nikakor ne najde pravega partnerja. Morda se boste tudi ve prepoznale v njeni zgodbi …

Snežinkina zgodba

Članek Edite Tomič z naslovom “Zakaj ne morete najti pravega partnerja?” je spodbudil mlado žensko pod šifro Snežinka, da nam je zaupala svojo zgodbo, ki jo navajamo tukaj.

Stara sem 24 let. Imela sem resnega fanta pri 19-ih letih, zveza je trajala eno leto in pol. Med tem obdobjem sem imela Hodkinov limfom (rak bezgavk). S fantom sva se razšla sredi mojih terapij, brez razloga – on mi je dal košarico. In od takrat (to je od leta 2006) nisem imela resnega fanta, imela sem fante po kakšna dva meseca, vendar se zveze niso obnesle! Imam veliko težavo, ker ne vem, ali obstaja sploh pravi partner zame, ali ga bom sploh kdaj spoznala. Želim si partnerja, ki naj bi bil duhovit, zgovoren, iskren, pošten, uglajen, ki bi me zelo ljubil. Sama sem zgovorna, optimistična, vedno dobre volje, sem lovka, rada imam naravo, in seveda seks. Partnerja ne bi nikoli spreminjala in nočem, da je copata. Kajti vsak ima svoje pomanjkljivosti, nihče ni popoln! Hvala za pomoč!

Celoten članek si lahko preberete na spletni strani Ženska.si